مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

سلام خانواده شوهرم بیماری شوهرمو پنهان کردن بعداز مدت 7سال محجور بودن شوهرم از این طریق طلاق گرفتم وتمام حقوقات قانونی جهیزیه طلاجات مهریه ام را قبل از طلاق درخواست نمودم اما بعداز یک سال از حقوقات قانونی که گذشته خانواده شوهرم رفتن حجر گرفتن میگن باید همه چیزو پس بدم درصورتی که دوتا فرزند پسر دارم آیا می‌توانند از من بگیرن درصورتی که این جانب درخواست اعتراض ثالثه داده ام چرا این جانب رافریب دادن الان حجر گرفتن این جانب سال 94باهاش ازدواج کردم درصورتی که سال89حجر داشته خانواده‌اش نگفتن بخاطر سهم الارث پدری شوهرم که تازه تقاضای حجر کردن ایامیتونند من را راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

اموالی که حق قانونی شما بوده رو در هر صورت نمی توانند پس بگیرند

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

آنچه مربوط به حقوق مالی شما بوده را نمیتواند پس بگیرند