مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام ما خونه ای خریدیم 850 میلیون ، 20 میلیون اول پای معامله دادیم، 550 چک تاریخ 2/11 /99 دادیم و باقی هم در دفترخانه با سند پرداخت میشه در معامله ذکر شده بود که اگه چک پاس نشه معامله فسخ میشه، ما در روز 11/ 2 به بانک رفتیم و موجودی رو از حسابهای دیگمون ریختیم تو حساب چک اما به دلیل سیستمهای بانکی و ساتنا ساعت 12 ظهر ساعت همان روز همه پولا به حساب ریخته شده بود. در حالیکه فروشنده یه ساعت قبل ما ساعت 11 بدون اینکه به ما اطلاع بده رفته برگشتی رو گرفته ساعت 12 همون روز رییس بانک هم زنگ زد بهش که بیاد بانک نیومد، الانم میگه معامله فسخ یعنی بخاطر بالا رفتن قیمت دنبال بهانه بود حالا بنظرتون حق با کیه و چیکار کنیم ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام ظاهر اسناد مخصوصاً گواهی عدم پرداخت چک نشان می دهد که چک شما پاس نشده است. شما باید از چند روز قبل تامین موجودی میکردید. شرایط فسخ معامله برای فروشنده فراهم می باشد. شما باید تلاش نمایید تا از فسخ جلوگیری کنید......... در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید