مشاوره حقوقی رایگان - بستن حساب حقوقی برای مهریه

سلام خسته نباشید خانم اینجانب قبل از عید اقدام به بستن کلیه حسابهای من حتی حساب حقوقی اینجانب نموده با مراجعه به ثبت اجراییات ثبت اعلام نمود باید نامه از بانک و محل کار برای باز شدن حساب قسمتی از حساب حقوقی کنید علیرغم نامه بانک و شرکت بعد دو ماه ثبت گفته باید از دادگاه برای باز شدن حساب بانکی نامه بگیره ... نمیدانم چکار کنم الان دوماه است قرض و اقساطم عقب افتاده ... حتی به خانواده خانومم هم اعلام کردم بیایین صحبت کنیم سر مهریه توافق کنیم ولی اعلام نمودن فقط در دادگاه راجع به این موضوع صحبت می کنند .... شایان ذکر است ایشان بیش از دوسال است خانه را ترک نموده و آذر ماه قبل حکم عدم تمکین ایشان صادر گردیده است
با تشکر از مشاورین و سایت داداره ...

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

عدم تمکین ارتباطی به مهریه ندارد. از طریق دادگاه پیگیر موضوع باشید و با شخص قاضی شعبه صحبت نمایید.