مشاوره حقوقی رایگان - سرقت ماشین

من با خانومی دوست بودم منو ب یه عروسی دعوت کردن ک عروسی مال دوستای مشترکمون بود .
اونجا با برنامه ریزی ماشین منو دزدیدن و من از همشون شکایت کردم..
الان خانومه درخواست اعاده حیثیت داره ولی گفته اونجا نمیگم ک دوست بودیم یا رابطه داشتیم فقط میخام ثابت کنم دزد نیستم..
میخاستم بپرسم اگه خانومه نگه رابطه داشتیم و منم بگم رابطه نداشتیم قاضی پیگیر این مسئله هست یا نه؟
و اینکه اگر دوستاش بگن این خانوم و اقا رابطه داشتن بازم برای قاضی مهم هست یا نه؟
چون من ماشینمو دزد برده دیگه نمیخام ابروم بره واقعا..
نه آبروی خودم نه اون خانومی ک باهم دوست بودیم..

ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر دوستی بین شما ارتباطی به سرقت اتفاق افتاده ندارد مگر اینکه با برنامه ریزی قبلی از این طریق معاونت در انجام بزه مذبور انجام گرفته باشد