مشاوره حقوقی رایگان - تصادف زیر سن قانونی

سلام خسته نباشید
من حدود یک هفته پیش تصادف کردم و گواهینامه ندارم زیر 18 سال هم هستم از پشت زدم به ماشین جلویی الان ماشین توقیف شده هیچ اطلاعی از مراحل قانونی اش ندارم میشه ریز به ریز مراحل رو برام توضیح بدهید که باید چی کار کنم که ماشین رو بتونم در بیارم؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

به شعبه شکایت بروین و درخواست آزادی بدهین و پرداخت خسارت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق کلانتری موضوع را پیگیری کنید تا پرونده به دادسرا ارسال می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مقصر هستید می‌بایست خسارت طرف مقابل را بپردازید رضایت را اخذ نمایید و مالک خودروی خود را رفع توقیف کند

عبدالرسول کمالی

جناب آقای عبدالرسول کمالی :

درود، نخست اینکه با گرفتن کروکی از افسر مالک ماشین در شرکت بیمه خودرو پرونده خسارت بیمه ثالث تشکیل بدهد دوم اینکه خودرو خسارت دیده را جهت معاینه و تعیین میزان خسارت به رویت کارشناس بیمه رسیده می شود و سوم پرداخت جریمه رانندگی بدون گواهینامه پرداخت می کنید و در آخر با پرداخت حق پارکینگ ماشین را ترخیص می کنید اگر با مبلغ تعیین شده در بیمه طرف رضایت داد که هیچ وگرنه می تواند علیه مالک ماشین دعوای خسارت مطرح نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت شکایت زیاندیده ، ابتدا باید موضوع در ‌مراجع قضایی رسیدگی شود و بعد مالک درخواست رفع توقیف خودرو را نماید
و در صورت عدم شکایت ، زیاندیده
و مقصر باید با ارائه کروکی تصادف به شرکت بیمه خودرو مقصر مراجعه و تشکیل پرونده نمایید و باید کپی مدارک مالکیت خودرو ارائه گردد
و بعد از تشکیل پرونده ، کارشناس بیمه از خودرو بازدید مینماید و میزان خسارت وارده مشخص خواهد شد و بیمه خسارت را پرداخت خواهد شد
و

سحر گودرزیان

سرکار خانم سحر گودرزیان :

میتوانید هزینه کنید از وکیل مشاوره بگیرید که ریز ریز مراحل برای شما توضیح بدهد