مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش ملک

با سلام احتراما من آپارتمانی دارم که کلا دو واحد داره و همسایه پایین با من مبایعه نامه کرده برای اینکه پلاک رو کامل داشته باشه برای مشارکت با پلاک های کناری ولی من خیلی اطمینان ندارم که برای دفترخانه کل باقی مانده ثمن معامله را تسویه کند سوال اساسی من این است که اگر این مشکل پیش آمد و بخشی از باقی مانده ثمن معامله کم بود من میتونم عدم حضور بگیرم و براساس شرط مبایعه نامه معامله منفسخ خواهد شد یا خیر ؟ اگر ممکنه راهنمایی بفرمایین
ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
براساس مفاد قرارداد بله
موفق باشید .

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب

جز در مورد بیع حال و خیار فسخ ناشی از تاخیر در پرداخت ثمن آن؛ در سایر موارد نظیر بیع مؤجل، عدم پرداخت ثمن یا جزیی از ثمن از موجبات ایجاد حق فسخ برای بایع نیست فلذا فقط درصورتیکه در قرارداد شرط فاسخ پیش بینی شده و یا در خصوص ایجاد حق فسخ بواسطه تاخیر پرداخت ثمن از اجل معهود و یا درخصوص عدم حضور در دفترخانه در تاریخ معهود، در مفاد قرارداد و مبایعه نامه شما چیزی پیش بینی شده باشد، حسب مورد امکان انفساخ و یا امکان فسخ قرارداد به این واسطه وجود دارد.
فلذا جهت راهنمایی دقیق لازم است متن مبایعه نامه به سمع یا رؤيت وکیل یا مشاور حقوقی منتخب شما برسد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی مفاد و شروط مندرج در مبایعه‌نامه است
حتما در مهلت مقرر به دفترخانه ‌مراجعه و نامه عدم حضور بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد