مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم حضور

باسلام و احترام
بنده ملکی رو فروختم و خریدار روز محضر حاضر نشد و من گواهی عدم حضور گرفتم الان آیا محدودیت زمانی برای دادخواست دارم یا میتونم چند وقتی صبر کنم اگه ثمن رو نداد بعد دادخواست بدم؟
سوال دوم اینکه تو قرارداد روزی دو میلیون خسارت داریم و 20 درصد وجه التزام عدم ایفای تعهد تو دادخواست میتونم هردو رو مطالبه کنم؟ قبل از دادخواست باید اظهارنامه بدم یا همون گواهی عدم حضور کافیه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید خسارت روزانه را مطالبه کنید.
بهتر است هر چه زود اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید خسارت خود را دریافت نمایید بهتر است سریع عمل شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا یک اظهارنامه برای خریدار ارسال نمایید و سپس دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را
مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بعد از ارسال اظهارنامه دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را مطرح کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را مطرح کنید