مشاوره حقوقی رایگان - ملک

سلام
فروشنده در زمان مقرر نتوانست سند را آماده نماید
لذا بعد از مدتی آماده ولی خریداری بدلیل گرفتن عدم حضور برای انتقال حاضر نمیشه
البته مشکل مالی داره
چه باید کرد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی قرارداد و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت راهنمایینیاز به بررسی قرارداد و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو خواهد بود