مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه قبل از اتمام قرارداد و واگذاری به مستاجر جدید

سلام
میخواهم قبل از اتمام قرارداد منزل را به مالک تحویل دهم. چگونه میتوانم همین قرار داد را با مستاجر جدید تمدید کنم یا باهمین شرایط قرار داد جدید نوشته شود؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اجاره به تنهایی قابل فسخ نیست
باید رضایت مالک هم باشد
مگر اقاله نمایید

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

با سلام
اگر در قرارداد اجاره، شما رو از دادن ملک به مسأجر دیگر، منع نکرده باشند می توانید با مستاجر جدید تمدید نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طی متنی تخصصی اقدام نمایید
متن مربوطه باید توسط وکیل مبرز دادگستری مورد نگارش قرار گیرد تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید....

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تا زمانی که قرارداد پابرجاست نمی‌توان تحویل داد