مشاوره حقوقی رایگان - تجزیه مواد مخدر

سلام خسته نباشید. منو کیلو800گرم تریاک با240گرم شیره گرفتن حالاقاضی میخادحکم بده میتونیم تقاضای تجزیه کنیم میشه راهنمای کنید چیکاربایدکنیم کجابریم ممنون ازشما

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما این حق را دارید که مواد مکشوفه را بنا به نظریه کارشناسی آزمایشگاه تشخیص خلوص نمایید اما بهتر است قبل از آن جهت مشاوره تخصصی تماس بگیرید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام با مراجعه به دفتر خدمات قضایی طی ارایه لایحه به شعبه رسیدگی کننده درخواست خود را مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

چیزی تحت عنوان تجزیه نداریم مورد گفته شده مواد مخدر سنتی است که مجازات آن نیز در قانون مبارزه با مواد مخدر ذکر شده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طی لایحه تخصصی اقدام نمایید
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید