مشاوره حقوقی رایگان - خسارت سقوط برف بر روی خودرو

ساختمان 5 طبقه ای هستیم و لبه ساختمان شیروانی دارد. دو خودرو که در زیر یک درخت کاج کنار ساختمان پارک بوده اند با سقوط برف خسارت دیده اند. بدین صورت که کمی برف روی درخت سقوط کرده و موجب تنشی در درخت شده و کل برف درخت ریخته روی خودروها و خسارت وارد کرده. برف اون قسمت از ساختمان بعلت ارتفاع غیر قابل دسترس می باشد. چقدر مسئولیت با ماست و چقدر با شهرداری؟ آیا ساختمان مقصر هست یا خیر؟
ممنون

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به شکایت ایشان و نظریه کارشناس در دعوی داشته که طرفین می‌توانند به آن نظر نیز اعتراض کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید موضوع کارشناسی گردد تا مقصر و میزان تقصیر تعیین گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام می‌بایست موضوع توسط کارشناسان محترم مورد کارشناسی قرار بگیرد