مشاوره حقوقی رایگان - طریقه اثبات جعل امضای متوفی در مبایعه نامه

باسلام ، پدربزرگ بنده فوت شده و عموی بنده بعد از فوت آن مرحوم امضای ایشان را در زیر مبایعه نامه ای جعل کرده (با همکاری بنگاه املاک به تاریخ قبل از فوت) و بوسیله آن مغازه متوفی را به نام خود کرده است ، حال از ایشان شکایت جعل نمودیم و استشهادیه 15 نفری مبنی بر صحت این ادعا به دادگاه تقدیم نمودیم ، منتها عموی بنده از دادن اصل مبایعه نامه به دادگاه خودداری کرده و حتی بنگاهی هم میگوید من اصل آن را ندارم، سوال بنده این است که بدون داشتن اصل مبایعه نامه دادگاه چگونه جعل را اثبات میکند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر مبایعه‌نامه وجود ندارد ادعای انکار کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام میتوانیم در این خصوص وکیل اخذ نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما اگر مدارکی دارید که نشانه مالکیت پدر بزرگ هست ارایه کنید اثبات مالکیت کنیدجهت راهنمایی نیاز به توضیحات بیشتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر مدارکی برای اثبات جعلیت دارید میتوانید شمایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما می بایست دعوای تقسیم ترکه مطرح می کردید تا مجبور شود اصل مبایعه نامه را بیاورد