مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه سوختگی درجه 2

سلام
همسرم حین رانندگی دچار حریق شده و از ناحیه صورت و دست ها 10 درصد سوختگی درجه دو دچار شده. دیه اش چقدر میشه؟ آیا دیه صورت(زیبایی) جدای از بقیه اعضای بدن میشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

محاسبه مقدار دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی با واحد اجرای احکام کیفری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
درصد دیه جراحات با توجه به نوع ، محل ، میزان آسیب توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مقدار دیه را پزشکی قانونی می‌نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دیه بر اساس نظریه پزشکی قانونی که میزان صدمات و دیات را مشخص می‌کند تعیین خواهد شد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام مقداردیه توسط پزشکی قانونی تعیین میگردد