مشاوره حقوقی رایگان - دیه زیبایی

سلام خسته نباشی. بینی بنده در دگیری شکسته پزشک قانونی یکماه معاینه مجدد داد الان ک رفتم نیم درصدب خاطر ورم شدید 12درصد زده شکستگی که کج التیام یافته ایا بخاطر این کج بودن دیه تعلق میگیرد؟ ایا زیبایی صورت میشود؟ چند درصد دیه تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

درصد دیه و ارش را پزشکی قانونی با معاینه تخصصی به صورت درصد بیان‌ میدارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درصد دیه و ارش را پزشکی قانونی با معاینه تخصصی به صورت درصد بیان‌ میدارد.

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام در صلاحیت پزشکی قانونی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود.
اگر به نظریه پزشکی قانونی اعتراض دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید پیگیری نمایید
تعیین درصد با پزشکی قانونی است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر معیوب التیام یافته باشد دیه بخصوص تعلق می گیرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

نیاز به بررسی پزشکی قانونی دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با نظر ‌پزشک قانونی تعیین میگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر فقط همان 12/5 درصد دیه پرداخت خواهد شد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
دیه را اجرای احکام محاسبه میکند .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی پزشکی قانونی با بررسی التیام و عدم التیام و معیوب یا سالم التیام یافتن اقدام به تعیین دیه و ارش می نماید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

ارش مازاد بر ديه و نقصان زيبايي درخواست نماييد

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

اول باید شکایت کنید سپس میزان خسارت محاسبه خواهد شد

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام دادگاه میزان دیه و ارش را حسب گواهی پزشکی قانونی اعلام میکند

یک وکیل :

درود؛
اگرعضوشکسته شده دچارنقص درالتیام شده باشدوبه حالت اولش برنگردد،میزان دیه بیشتری دارد.ودرموردطبق نظرکارشناسی،ارش تعیین میشود.
مؤیدباشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درصد دیه و ارش را پزشکی قانونی با معاینه تخصصی تعیین می نماید اصولا همان 12.5 درصد