مشاوره حقوقی رایگان - مالک جدید سرقفلی

من مالک سرقفلی یک باب مغازه از سال 1381 هستم . متاسفانه مالک در سال 1395 به رحمت خدا رفتند و از آن موقع خریدار که یکی از نوه های آن مالک اولیه بوده حاضر به تنظیم توافق نامه جدید قولنامه با شرایط اولی نمیشوند و درخواست های مازاد دارند.
از طرفی در متن سایت ها منجمله سایت شما که مطالعه کردم به وضوح اعلام شده

""تکالیف مالک جدید در برابر مستاجر ""

1-کلیه حقوقی که در زمان مالکیت مالک قبلی ملک برای شما ایجاد شده است پا برجاست.
2-مالک جدید ملک حق و حقوقی بیش از مالک سابق ندارد.
3-مالک جدید باید تمام توافقات شما با مالک سابق را بپذیرد.
حال سوال من این است که مستند قانونی این موضوع در کدام قسمت قانون میشود مشاهده کرد تا به قاضی پرونده که به زودی قصد شکایت دارم ارائه کنم.
با تشکر وسپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در قانون موجر و مستاجر و قانون مدنی ذکر شده است
شما می بایست دادخواست الزام به تنظیم قرارداد اجاره سرقفلی به طرفیت مالک جدید اقامه نمایید
و ..

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه سوال شما یک سوال کوتاه حقوقی نیست بلکه یک پرونده کامل است که ابعاد گسترده ای دارد که باید تک تک این ابعاد بررسی و سپس به نتیجه مناسب رسید