مشاوره حقوقی رایگان - محجوریت مالک ملک

سلام .اینجانب آپارتمانی را با قولنامه وسند وکالتی خریده ام .فروشنده خانمی هستند که وکالت فروش از برادر خود دارند .در جریان گرفتن کارت زرد در مسکن و شهرسازی متوجه شدیم که برادر ایشون محجور هستند وخانم فروشنده هم حکم حجر ایشان را بعد معامله با ما درخواست کرده اند تاریخ حجر تایید شده ،یک ماه قبل از معامله ما هست.ضمنا فروشنده تمام پول خانه را از ما دریافت کرده است. میخواستم راهنمایی بفرمایید چه اقدامی باید انجام بدهم تا حقوق اینجانب ضایع نشود؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در این صورت معامله شما دارای اشکال است و مالکیت به شما منتقل نشده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر تاریخ وکالت‌نامه قبل از حکم حجر باشد اختلالی در معامله انجام شده از جهت حقوقی ایجاد نخواهد شد.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که وکالتنامه باطل باشد معامله نیز باطل است صرفا میتوانید پول خود رامسترد کنید