مشاوره حقوقی رایگان - محجوریت مالک ملک

سلام. در سال 96 یکی از دوستان من ملکی رو از شخصی به مشارکت گرفت. بعد از اصلاحات که با ملک مجاور انجام دادند، سند تک برگ به نام مالک صادر شد و بعد از مدتی دوست من به علت مشکلات مالی همان مشارکت رو در املاک در حضور مالک و خانم ایشون، پدر خانم ایشون و چند شاهد دیگر با همان شرایط به نام من انتقال دادند و فردای آن روز وکالت کاری و بعد از مدتی وکالت فروش 3 دانگ به نام من زده شده است. حالا واحد تحویل داده شده ولی الان دادگاه حکم جنون ادواری برای مالک صادر کرده است و خانم ایشان به عنوان قیم معرفی کرده است. حالا تکلیف من چی هست؟ واقعا چی کار کنم؟ تاریخ حجر از 81/1/1 زده شده است یعنی 19 سال پیش.

پاسخ ها :

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
معاملات حقوقی ادواری در حالت جنون باطل است ولی اگر افاقه مجنون ادواری در زمان قرارداد احراز و ثابت شودمعامله نافذ والا اصل بر بطلان معامله است