مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

شخصی فروش مال غیر انجام داده یعنی واحدی رو به دونفر فروخته و نفر دوم متصرف واحد شده که نفر اول شکایت فروش مال غیر کرده و محکوم به رد مال و زندانی (فروشنده) شده که نفر اول اعتراض زده و پرونده به تجدید نظر رفته حالا نفر اول مدارکی پیدا کرده که فروشنده با صاحب اصلی واحد بعد از هر دو قولنامه به صورت دستی تصفیه حساب کرده ولی در سامانه فسخ نشده خواستم بدونم میشه در دادگاه قاضی رو مجاب کرد که واحد رو نفر اول تحویل بگیره یا خیر ؟یا رای قاضی بدوی درسته چه کاری باید نفر اول انجام بده که به واحدش برسه در ضمن مالک اصلی واحد برای اقرار به دادگاه هم حاضر میشه که واحد رو فروخته

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اساسا ملک متعلق به خریدار اول باید باشد و نفر بعدی پولش را از فروشنده بگیرد.