مشاوره حقوقی رایگان - قانون اجرای احکام مدنی و قانون محکومیت مالی

سلام خواهشمندم سوال مرا تا پایان بخوانید و بگویید قانون در این مورد چه می گوید پس با احترام بیان می دارم در سال 80 مبلغ 39 میلیون از شخصی طلبکار بودم و ایشان در سال 84 تقاضای اعسار کردند که مورد قبول واقع شد و ایشان فقط مبلغ 27 میلیون از اقساط خود را پرداخت و از پرداخت الباقی خودداری نمود در سال 94 جهت اقدامات قانونی به اجرای احکام مراجعه و در آنجا اجرا اعلام ایشان دارای اموال هست پس اجرا احکام اعلام با خسارات تاخیر تادیه مبلغ 200میلیون تومان و یک مجتمع 12 واحدی به پلاک 66 و تعداد 8 مغازه را توقیف که محکوم علیه و همسرش در اجرا حاضر و همسر ایشان ملک ثبتی 22 خودش را بابت بدهی محکوم علیه معرفی و بعد از آن محکوم علیه با این ادعا که مال معرفی نموده از اجرا تقاضای رفع توقیف ملک ثبتی 66 خودش و مغازه ها شد که نهایتا مورد قبول واقع شد بعد از آن محکوم علیه ادعا نمود که همچنان معسر هست و از پرداخت اقساط معوقه خودداری و حسب شکایت اینجانب در مراجع مسجل شد که اصلا و ابدا ایشان معسر نبوده و بدروغ خود معسر قلمداد نموده است و دادگاه حکم به رفع اثر از حکم اعسار سابق را دادند که اجرای احکام اعلام حال بدهی ایشان با احتساب خسارات تاخیر تادیه 400 میلیون هست و اقدامات قانونی جهت امر مزایده ملک 22 را انجام دادند که در همین موقع محکوم علیه فوت نمودند و حال همسر ایشان یک وکیل گرفته ادعا دارند که موکل ایشان ماترک متوفی را رد و طبق ماده 18 ملک 22 معرفی شده فقط بابت اقساط معوقه و بابت آن در آن زمان بوده که به قاضی اعلام نمودم اولا_طبق قانون پذیرش و معرفی در اجرا بدون قید و شرط می باشد و تا زمانیکه بدهی کاملا پرداخت نگردد ملک پلاک 22 نباید مسترد شو د ثانیا_طبق قانون معرفی مال توسط شخص ثالث و یا محکوم علیه برای ترتیب پرداخت و استیفاء محکوم به از مال معرفی شده است ثالثا _طبق قانون قبول و یا رد ماترک متوفی توسط همسر ایشان هیچ منع قانونی در خصوص استیفاء محکوم به از مال پلاک 22 ندارد و خواستار ادامه امر مزایده شدم لطفا مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام جواب کلی و واضح نیست و هرکس می تواند تعبیری به دلخواه داشته باشد در صورتیکه کارشناس محترم باید طبق قانون بطور کامل مشخص می کرد که پاسخ سوال چیست و قانون در این خصوص چه میگوید

استیفای محکوم به اجرای احکام مدنی نحوه اجرای محکومیت های مالی