مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربایی

با عرض سلام بنده که به جرم آدم ربایی دو ماهه در قرار بازداشت هستم و الان هم که شاکی خصوصی هم رضایت محضری داده و هم اقرار کرده که اشتباهی شکایت کرده و ماهم به قرار اعتراض کردیم ولی جوابی به ما ندادن ما چیکار کنیم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این جرم از جرایم غیر قابل گذشت است و بازپرس می تواند حسب مورد هر دو ماه این قرار را تجدید نماید تا زمان مشخص شدن وقت دادگاه

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام
قاضی در حال رسیدگی به جرم و محکومیت مجازات دولتی آن است و با رضایت شاکی گرونده مختومه نمی شود.
موفق باشید