مشاوره حقوقی رایگان - افترا و تهمت

سلام. من از شخصی بابت ضرب و جرح عمدی پسرم شکایت کرده بودم. که خانواده ی آن به دروغ علیه پسر13 من شکایت کردند و او را متهم به حمل و خرید و فروش نگهداری اسلحه ی شکاری بدون مجوز کرده بودند. قاضی پرونده اظهارات آنها را نپذیرفت و رای را به نفع پسر من صادر کرد. حالا چگونه میتوانم از آن خانواده به خاطر تهمت شکایت کنم؟؟آیا به شکایت من ترتیب اثر داده میشود؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می شود می توانید به جرم افترا از نامبردگان شکایت کنید فقط کافیست به دادسرا مراجعه و برگه مورد نظر را تکمیل و ارایه نمایید.