مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت متعلقات ملک توسط خریدار

سلام ملكي را فروخته ام امامتعلقات ملک در مبایعه نامه نوشته نشده است اما خريدار زمان تحويل ملک ميگويد تمام متعلقات ملک مشاهده كرده ام پس بايد روي ملک باشد اگر متعلقات را برداشتی شكايت ميكنم حتی ميگويد اسپيلت و بخاري هم بايد روي ملک باشد لطفا راهنمايي بفرماييد

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که در ملک قید نشده باشد که اسپیلت و بخاری روی مبیع است جز آن محسوب نمی‌شود مگر به قرائن و یا عرف محل ایجاب نماید که این وسایل متصل به مبیع باشد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
عرفا اسپلیت جزو ساختمان محسوب می‌شود ولی بخاری خیر ، مگر اینکه طرفین به گونه ای دیگر در قرارداد توافق نموده باشند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر وسیله‌ای را که با جدا کردن آن به ملک ضربه وارد می‌شود می‌توان اصطلاحاً جزو مبیع دانست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم اگر در قرارداد قید نشده است طبق عرف عمل خواهد شد