مشاوره حقوقی رایگان - متعلقات ملك

سلام من ملكي را فروختم اما متعلقات ملك نوشته نشده است حالا خريدار با بنگاه دار اقوام ميباشند وميگويندمتعلقات را پشت قولنامه بنگاه نوشته ام اما من مطمئن هستم كه من امضا نكردم ودروغ ميگويند وانها ميگويندثانيا خريدار موقع خريد خانه متعلقات را مشاهده كرده وهرچيز كه داردبايدبه خريدار بدهي ضمنا 2تابخاري و2اسپيلت را بايد به خريدار بدهي يعني خودم هيچ لطفا راهنمايي بفرماييد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که پشت قرارداد را امضا نکرده باشید اعتباری ندارد و اموالی را که قابل انتقال باشد متعلق به خودتان است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اذن در شیء اذن در لوازم آن است، بنابراین اشیایی که قابل جدا شدن از ملک هستند اصل بر این است که در ملک نیست مگر قید در قرارداد و اشیایی که عرفاً متصل به ملک هستند نیاز به قید در قرارداد ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد در مورد متعلقات تعیین تکلیف نشده باشد باید طبق عرف محل عمل بشه .

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

اگر امضا نکرده اید ، نوشته ها اعتباری ندارد
عرفاً هر چیزی که از مبیع شدنی باشد و جزو مبیع نباشد مثل بخاری متعلق به فروشنده است

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اگر شما امضا نکردید پس ارزشی ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بستگی به متعلقات دارد قاعدتا اذن در شی اذن در لوازمات آن شی نیز میباشد

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
اگر متعلقاتی را نوشتین و امضاء کردین باید بدین در غیر این صورت آنچه در عرف همون منطقه ملاک هست را باید بدین،مثلا اگه آبگرمکن یا هود را در معاملات منطقه به عنوان عرف مسلم از متعلقات جدانشدنی هستند باید بدین در مورد بخاری و اسپیلیت هم اگر عرف منطقه هست حتی اگه ننوشتین باید بدین ولی اگه در معاملات متعارف اونجا اینها را همراه ساختمون نمیدن شما هم ملزم به دادن اونها نیستین مگر آن که در قرارداد نوشته و امضا کرده باشین...اگه چیزی هم نوشته و امضا شده ولی شما مطمئنید که امضا و خط شما نیست در صورتی که بع دادگاه ارائه دادند ادعای انکار و تردید کنین

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر امضا نکرده باشید میتوانید با خود ببرید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام تقاضای کارشناسی وجعل کنید