مشاوره حقوقی رایگان - سلب اختیار واگذاری (سرقفلی) از مستاجر

یکی از دوستان پرسیدن چنانچه مستاجر اول(سرقفلی) حق انتقال رو به شخص دیگه از خودش طبق توافق با مالک سلب کرده باز میتونه به کسی انتقال بده؟بنده که اصلا تخصص ندارم شک ندارم که تا موافقت مالک نباشه حق این کار رو نداره چون در قرارداد اول ازش سلب شده. اساتید ما اصلا سوال رو نمیخونن یا واقعا با عرض معذرت فراوان تخصص و علم کافی ندارن.بنده دکترای عمران دارم و امشب از این پرسش عالی و اکثر جواب های نادرست شرمنده اون دوست سوال کننده شدم.فقط یکی از وکلا به درستی گفتند این سوال نیست این ی مبحث حقوقی مفصل هستش.
عزیزان خوهشا بهتره زحمات دوستانی که مدیریت این فرایند پرسش و پاسخ رو دارن این جور هدر ندید و بزاریم این صفحه مرجع ترین صفحه حقوقی باشه.اخه نصف عزیزان میگن میشه نصف میگن نمیشه.واقعا قانون رو چطور تفسیر میکنن بعضی از نخبگان حقوق ما...

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هر گونه اظهار نظر دقیق مستلزم بررسی اسناد است