مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت محکوم به

با سلام،بنده چکی رو برگشت زدم و محکوم‌علیه (اقای x) اعسار گذاشتن، و اعسار قبول شد و ایشان موظف به پرداخت 700 میلیون پیش و ماهی 50 میلیون شدند
حالا در خصوص یه قرارداد دیگه،مجدد من و شریکم، هردو به طور همزمان خواهان پرونده هستیم،یعنی پرونده دو خواهان داره، ابتدا من شگایت کردم و بعدا شریکم هم به عنوان شخص ثالث ورود کردند، و مجدد همون اقای X خوانده میباشد،حالا این اقای x مجدد محکوم شده و منتطریم پرونده بره اجرای احکام
سوال من اینه
ایا طبق ماده 18 چون یکبار اعسارش برای من قبول شده،باز هم ترتیب اثر داده میشه؟!؟
یا چون تو پرونده‌ی جدید محکوم‌له ها دونفر هستیم، باید مجدد دادخواست اعسار بذاره؟!؟

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

با توجه به رای اعسار،حالت اعسار سابق محرز هست و شما باید دلیل ارایه بدین برای خروجش از اعسار

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اعسار شخص احراز شده است و شما بایستی ادله و دلایل برای رد اعسار ارائه دهید.