مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پابند

با سلام.پرونده سرقتی دارم شاکیان 3 نفر هستن و به گفته خودشون 500 میلیون ردمال گفتن.فعلا درخواست کارشناسی اموال دادم که مطمعنن کمتر میشع
یک ماه زندان بودم و الان سند گذاشتم بیرونم
سابقه ندارم و الان رای اومده 6 ماه زندانی دارم
درخواست کارشناسی انجام بشه اعسار میزنم که قسط بندی بشع نمیخوام برم زندان چطور درخواست پابند بدم از کجا باید درخواست داد آیا با درخواست پا بند قبول میکنن که نرم زندان؟
متاهل هستم دوتا بچه دارم قیومیت برادرزادمو دارم که پدرمادرش فوت شدن خیلی مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید وضعیت مالیم ضعیفه که وکیل بگیرم.

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

درخواست رو از طریق مددکاری زندان میدین،اگر قاضی اجرا موافق باشد،به شعبه صادر کننده رای قطعی می فرستد،اگر شرایطش رو داشته باشین و موافقت شود می توانید از پابمد استفاده کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از حبس شما بایستی یک چهارم سپری شود تا بتوانید درخواست پابندالکترونیکی بدهید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

محکومین زیر در صورت اقتضاه و احراز شرایط می‌توانند از نظام سامانه های الکترونیکی بهره مند شوند.

الف: جرایم تعزیری درجه (5) تا درجه (8) بدون تحمل حبس.

ب: جرایم تعزیری درجه (2)، درجه (3)، درجه (4) پس از گذراندن یک چهارم مجازات های حبس.

پ: محکومان به حبس که به جزای نقدی نیز محکوم شده اند و جزای نقدی را پرداخت ننموده اند؛ در صورت سپردن تامین مناسب می توانند از نظام آزادی تحت نظارت الکترونیکی استفاده نمایند.

ت: محکومان به حبس بدل از جزای نقدی.

ج: محکومان به حبس تعزیری که به رد مال ناشی از جرم محکوم شده اند و در اجرای بند (ب) ماده (40) قانون مجازات اسلامی در صورت اقدام به جبران ضرر و زبان با برقراری ترتیبات جبران.

چ: محکومان دارای محکومیت های متعدد به حبس تعزیری در صورتی که اعمال مقررات تعدد، در میزان مجازات قابل اجرا مؤثر باشد.
پس از تجمیع مجازات ها در اجرای مواد (510) و (511) قانون آیین دادرسی کیفری با لحاظ بندهای صدرالذکر.

ح: محکومان دارای دو فقره محکومیت غیر قابل تجمیع، پس از تحمل حبس تعزیری یکی از محکومیت ها و شروع به اجرای محکومیت دوم با لحاظ احراز شرایط قانونی.

خ: زندانیان تحت نظام نیمه آزادی و شاغل در مراکز حرفه آموزی.

د: مشمولان بند (ج) ماده (217) قانون مجازات اسلامی مصوب (1392).

ذ: مرتکبان قاچاق کالا و ارز که به لحاظ عدم پرداخت جزای نقدی مجازات آنها مطابق ماده (60) قانون قاچاق کالا و ارز به حبس بدل از جزای نقدی محکوم شده اند و مدت حبس بدل از جزای نقدی بیش از (5) سال باشد. پس از تحمل یک چهارم مجازات حبس.

ر: افرادی که به موجب قانون با تصمیم مرجع قضایی تحت مراقبت بوده و از ورود با خروج از محدوده معینی منع شده اند.

ز: سایر موارد پیش بینی شده در قوانین و مقررات