مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

با سلام.
من واحدی خریداری کردم که آپارتمان آن 8 واحدی هست و 7 پارکینگ دارد که آن هم واحد من هست که پارکینگ ندارد پارکینگ به گونه ای است که در انتها جای پارک خودرو هشتم در گوشه میشود پشت آخرین پارکینگ ولی یکی از همسایه که زود تر ساکن شده با همسایه پارکینگ آخر جابجا کرده و دو خودرو خود را میگذارند و همسایه واحد آخر میگویید که من هم پارکینگ دارم وهم پشت آن که خودرو جا میشود پارکینگ مزاحم من است و همسایه ای که دو ماشین میگذارد شارژ آن را پرداخت میکند و در واقع اجاره داده وبا این کار پارکینگ با فضای مشاع آزادی حتی برای گذاشتن یک موتور هم ندارد . این مورد که همسایه میگوید هم پارکینگ دارم هم مزاحم درست است . ممنون

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که پارکینگ مشاع باشد همه واحدها می‌توانند به تناسب سهم اختصاصی از مالکیت مشا برخوردار شوند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مشاعات کسی حق پارک ندارد و در صورت مزاحمت می توانید شکایت کنید.
توجه داشته باشید که بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید