مشاوره حقوقی رایگان - در مورد شناسنامه

سلام
من خانمم شناسنامه اش فوتی زدند برادرانش و خانواده شناسنامه ای ایشون بعلت اختلاف که پیش اومده رفتند ثبت احوال فوتی 6 سالگی ثبت کردند
من حالا بعد بیست سال زندگی باخنمم دارای چند فرزند هستیم که پشت سر خانمم و خودم ثبت هستند . درضمن خانمم پدرش شناسنامه نداشته و درکودکی این شماسنامه ای که داره فامیل خامم بهش دادند و الان رفتند فوتی زدند
لطفا راهنمایی کنید من باید چکارکنم که شناسنامه بچه هام به مشکل نخوره و الان وقت عکس دار کردن شناسنمه بچه هام است
ممنونم