مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پلاک ماشین

درحدود یک سال پیش یک خودرو فروختم به یک دوست بعد یک ماه ایشان فروخت به دیگری.وقرار شدمن وکالت بدم به خریدار دوم.خلاصه رفتم محضروکالت 1ماهه بدم چون ماشین صافکاری بود مهلت خواست و4ماهه وکالت دادم کلیه مدارک ماشین هم تحویلش دادم..حالا بعد گذشت 1سال نرفته تعویض پلاک واصلا اقدامی نمیکند ومن همچنان درگیر هستم چون پلاک فعال دارم در هیچ یک از خرید ماشین نمیتوانم شرکت کنم.وکلیه جریمها ش برای من پیامک میشه.لطفا راهنمای کنید چکارکنم.

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از طریق راهورسابق براین توقیف فیریکی دراین مواردصورت می‌گرفت اگرهمکاری نکردند بهمراه مدارک مثبت مالکیت دردادگاه اقدام کنید
منظوربرگه ای ازراهورجهت مالکیت پلاکه

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دادخواست توقیف پلاک مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دا‌دخواست الزام به فک پلاک بدهید.
از طریق پلیس راهور نیز می توانید درخواست توقیف بدهید.