مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکيت

نحوه اثبات مالکيت يک خانه روستايي که سند ثبتي ندارد با جميع فرضيات ذيل چگونه است ؟(جهت ارائه دادخواست عليه شورا نياز به اين اثبات مالکيت دارم) 1- هيچ معارضي ندارم 2- در آن متصرف هستم 3- ملک نسل اندر نسل به من رسيده و خريداري نشده است که به مبايعه نامه استناد کنم. 4- انحصار وراثت دارم 5- تمامي روستا به مالکيت بنده معترف ميباشند و اين موضوع کاملا مبرهن است(معارضي ندارم) و ميتوانم استشهاديه جمع کنم6- چون عليه شورا شکايت خواهم کرد بديهي است شورا استشهاديه محلي را امضا نخواهد کرد 7 - تاکيد ميکنم معارض ندارم (خواهان و خوانده ندارم)
1- آيا با تامين دليل ميتوانم اثبات مالکيت کنم ؟؟؟
2- يا بايد با عدم وجود هيچ معارضي (خواهان و خوانده )دادخواست اثبات مالکيت کنم؟ (خوانده ندارم)

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تقاضای صدورسندبه استنادتصرفات خودمطابق مواد47و48قانون ثبت وقانون تعیین تکلیف اراضی فاقدسندرسمی کنید
کمیسیون رای میده

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در حال حاضر تمامی اراضی کشور مطابق قوانین ثبت ، به ثبت عمومی رسیده اند ، استعلام کنید از اداره ثبت که مکان مورد نظر به نام چه کسی در دفتر املاک ثبت گردیده و از ورثه وی بخواهید اقرارنامه ای جهت مالکیت شما در دفتر اسناد رسمی تنظیم گردانند و یا سند انتقالی در این زمینه از وراث اخذ نمایید