مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات

زمین ییلاقی داشتم که درسال 1399 خریداری از اداره منابع طبیعی استعلام و برگه مستثنیات را گرفتم بعد از 5 سال منابع طبیعی طرح جدید و نقشه جدید میگه زمین شما منابع ملی هست که زمین من و چند نفر دیگه در زمین هم خونه داریم و هم باغ هست

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به تصمیم کمیسیون دردادگاه اعتراض کنیدوابطال آنرا بخوانید
موضوع تخصصی است
ازوکلایی که درزمینه دعاوی مربوط به موات ومنابع ملی کارندبهره بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید از طریق محاکم قضایی نسبت به ادعای منابع طبیعی دفاع نمایید و درخواست رفع مانع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق منابع طبیعی موضوع را پیگیری کنید اگر کمیسیون مربوطه ملی اعلام کرد می توانید از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید.