مشاوره حقوقی رایگان - رفع سو کردن چک برگشتی

سلام.من یک برگ چک برگشتی داشتم تاریخش10سال پیش بوده..چند روز بعد از برگشت خوردن رفتم پول دادم چک گرفتم.الان چند وقته میرم بانک میگه شما چک برگشتی دارید.برگه که به چک پیوست میشه موقع برگشت زدن رودادم بانک میگم برگه چکش گم شده.چک هم به نام یک شخص بوده الان فوت شده ..میگه باید بری رضایت نامه محضری بیاری .یامبلغ چک مسدود کنی توحسابت..درصورتی که بانک مرکزی میگه بعد3سال اگرشکایت روچک نباشه خودبه خود درست میشه..ولی بانک ملت میگه نه همچین چیزی نداریم..لطفا راهنمای کنید چکارکنم.ممنون

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق بازرسی بانک پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که گفته بانک اشاره در متن سؤال صحت دارد لیکن بهتر است از طریق شعبه سرپرستی بانک مربوطه اقدام به پیگیری بفرمائید.