مشاوره حقوقی رایگان - حقوق ایثارگران

پدرم دوسال جهبه بود هر کجا رفتم گفتن پروندش سوخته هم ترکش خورده هم موجی شده الان اقدام به کارت ایثارگری کردم ولی بابام 10سال بیمه کارگری پرداخت کرده .. برا اینکه حقوق ایثا گران بهش بدن باید بیمه قطع بشه بایذ چکار کنم پدرم یه حقوقی بگیره

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسشی اعم از حقوقی یا غیرحقوقی مطرح نشده است و یک گلایه عنوان شده است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تا کارت آثار نگیره کمک معیشت بهش نمیدن
ضمن اینکه اگر 60 سال دارد می‌تواند با 10 روز حقوق حداقل حقوق را بگیرید که از کمک معیشت که سال گذشته 5 میلیون تومان بود بیشتر است