مشاوره حقوقی رایگان - مسدود حساب

سلام. خدمت شما که بنده در مورد مسدودی حسابم توضیحاتی دادم البته توضیحات بدون مستندات و مدارک بود . چونکه هیچ مدرک و هیچ چیزی در دست نیست . چونکه حساب مسدود شده و هیچ توضیحی هم داده نشده. حالا هم من نمیدونم به کجا مراجعه کنم. تلفن پلیس فنا هم هر طوری و هر شماره داخلی که میزنم نفر چهارم در صف پاسخگویی هستم و می‌مانم و از نفر چهارم تکون نمیخوره. یعنی هیچ کاری نمیشه کرد.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شعبه بانک مربوطه نسبت به شناسایی دقیق مرجع دستور دهنده توقیفی حساب اقدام نمائید و سپس به نحو حضوری از طریق این مرجع پیگیری نمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید حضورأ به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید