مشاوره حقوقی رایگان - حساب بانکی من بدون هیچ اطلاعی مسدود شده

سلام خسته نباشید
حساب بانکی من بدون هیچ اطلاع قبلی و ابلاغیه ای مسدود شده.
با پیگیری هایی که انجام دادم متوجه شدم از دادستانی اصفهان این کار انجام شده ولی من خودم یه استان دیگه هستم.
من در حوزه خرید و فروش ارز دیجیتال کار میکنم احراز هویت و مدارک رو هم میگیرم از مشتریانم 1 ساله که مشکلی پیش نیومده ولی امروز ظهر حسابم بسته شد.
من واقعا الان نمیدونم باید چیکار کنم و کجا پیگیری کنم از تلفن پشتیبانی بانکم یه کد پیگیری پرونده به من دادن که 7 رقمه داخل سامانه ثنا نشد واردش کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید منو

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باید از طریق سامانه ثنا و شعبه ی مسدود کننده حساب پیگیری کنید