مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

دوستان چند روز پیش تعداد از دوستان من آمدن و سه دست لباس سوزن دوزی سفارش دادن که جمع قیمت شون 52 میلیون تومان شد
بعد یکی از دوستان گفت سیل خانه شما را خراب کرده بیا مقدار بهت کمک نقدی کنیم ما یک گروه تلگرامی داریم شماره کارت تو را اونجا میزاریم بعد تعداد از دوستان کمک نقدی فرستادن حدود 8 میلیون الان نگاه میکنم میبینم حسابم مسدود شده ! در سامانه ثنا و... نگاه کردم هیچ ابلاغیه و... هم ندارم بنظر شما الان چکار کنم؟
ممنون

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق بانک مهار علیه موضوع را پیگیری فرمایید و شعبه دستور مسدودی حساب را بیابید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما مرتکب جرم شده اید
شما باید به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید
و دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا از بانک مربوطه علت و مرجع مسدود کننده حساب را پیگیری کنید سپس نسبت به رفع آن اقدام نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید از مرجع مسدود کننده موضوع را پیگیری کنید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

از بانک مرجعی که حساب را مسدود کرده جویا شوید و سپس پییگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

برید از بانکتان بپرسید که دستور مسدودی از کدام مرجع بوده بعد از همان مرجع پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مرتکب جرم شده اید و به زودی ابلاغیه برای شما ارسال خواهد شد
تحت شرایطی میتوانید از نهاد های تخفیفی استفاده کنید