مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دریافت خسارت خودرو

سلام بنده چند ماهی هست ساکن مجتمع 80 واحدی شدم و قرار بود مجتمع دوربین و نگهبان داشته باشد که هنوز مدیریت مجتمع اقدامات لازم جهت نصب انجام نداده است لذا خودروی بنده در داخل پارکینگ مجتمع آسیب دیده که معلوم نمیباشد توسط چه کسی صورت گرفته و بابتش خسارت یک میلیون پانصد هزار تومان جهت بازسازی پرداخت کردم. سئوال بنده این است که مبلغ 300 هزارتومان بابت شارژ ماهانه پرداخت میکنم که به دلیل خسارت ماشین و عدم بی اعتنایی مدیریت ساختمان چند ماه هست شارژ پرداخت نکرده و با مدیریت به اختلاف خورده ام آیا بنده میتوانم خسارتم با دلیل کم کاری مدیریت طلب کنم؟ باید چه کار کنم ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعهدات شما و تعهدات مدیریت ساختمان علیحده هستند. به این توضیح که شما بایستی نسبت به انجام تعهدات خود اقدام نمائید و بابت عدم ایفای تعهدات از سوی مدیریت، اقدام به شکایت نمائید.