مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به خودرو در پارکینگ ساختمان

سلام
من توی یزد یه واحد آپارتمان اجاره کردم . پارکینگ من توی زیرزمین هست .. چندوقت قبل باران شدیدی اومد بطوریکه سقف پارکینگ همکف مملو از آب باران شد که از راه سوراخ سقف که برای نصب روشنایی بوده آب بارون سرریز شده و ریخته روی بدنه ماشین من .. و چون بارون اسیدی بوده رنگ متشین من که مشکی متالیک بوده رو برده .. بیمه ی حریق ساختمان و مسئولیت هم پوشش خسارت به اتومبیل رو نداره .. از شما خواهش میکنم به من بفرمایید چجوری باید خسارت ماشینم رو بگیرم .. ممنون میشم اگر جوابم رو بدید .. خانم امامی هستم
سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق بیمه نامه می توانید خسارت خود را دریافت کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر قوه قاهره است و کسی مسئول نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در تعهدات بیمه نامه خودتون هست باید از آن استفاده کنید واکر ندارید درصورتیکه بی مبالاتی همسایگان در تعمیرات ساختمان بوده از آنها قابل مطالبه هست