مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به لاستیک خودرو

با سلام
در قسمت پایین و زیر درب ورودی پارکینگ به اشتباه و به جای این که یک قوطی آهنی بگذارند، یک عدد ورق به ابعاد (10 سانتیمتر در 10 سانتیمتر در 10 میلیمتر) روی زمین تعبیه کرده اند تا درب پارکینگ از یک مقدار مشخصی بیشتر باز نشود و موقع خروج از پارکینگ لاستیک ماشین من رفت روی لبه این ورق(که حتی کوچیک هم نشده بود) و ترکید، سوالی که از خدمتتون داشتم این هست که خسارت وارد شده به دلیل غیر اصولی کار کردن کف پارکینگ به عهده من هست یا مدیریت ساختمان؟
با تشکر.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست کارشناس نظر بدهدتعبیه شده است هر کسی که قصور انجام داده است مسئول است