مشاوره حقوقی رایگان - مفهوم جمله در دادنامه

با سلام و احترام خواهشمندم معنی و مفهوم جمله ذیل را بیان فرمایید :
قاضی در دادنامه صادره مرقوم داشته : در هرحال برابر صورتجلسه رسیدگی که منتهی به صدور گزارش اصلاحی مورد ادعای فسخ و بطلان شده , خواهان فعلی بر صحت رابطه معاملی قطع نظر اینکه سبب ناقله صلح معوضه ملک با مهریه و سایر حقوق مالی زوجه هبه معوضه و یا بیع بوده باشد صحه گذارده و نزد مقام محترم قضایی به طور تلویحی اقرار بر رخداد عمل حقوقی ( رابطه ی معاملی ) نموده است
آیا منظور قاضی محترم خرید و فروش واقعی ملک و احراز و اثبات وقوع عقد بیع است ؟ با عرض تقدیر و تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معامله ای صورت گرفته چیزی داده شده و در مقابلش چیزی اخذ شده عامل چیزی به معامله داده و در مقابل چیزی اخذ شده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اعلام کرده معامله محقق شده است و یا عقد صلح معوض یا عقد بیع بوده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. مفاد دادنامه حائز اهمیت است....