مشاوره حقوقی رایگان - خانه های سازمانی و فردی سمج با ادعای مالکیت

سلام
با عذر خواهی از ورود به دایرکت جنابعالی
سوالی داشتم در صورت امکان پاسخ بفرمایید:
دوستی کارمند دارم که در خانه ای سازمانی متعلق به راه و شهرسازی سکونت دارد و الان دو سالی هست منتهی ظاهراً فردی ادعای مالکیت این ساختمان را دارد حتی برگه ای هم از طرف شهرسازی دادند که این فرد عرصه و عیان ساختمان مذکور را خریده و اختیار دار است و الان بعد از گذشت چندین ماه این فرد تنها همان برگه را دارد و طبق استعلام از ثبت اسناد سند ندارد. و این فرد دائم به دوستمان زنگ میزند که تخلیه کند. ممنون میشم توضیح بفرمایید که تکلیف چیست؟ ذکر این نکته هم که همسایگان ما که چندین سال در این خانه ها سکونت دارند می گویند این فرد از روز اول سکونت آنها تا به حال موی دماغ و مزاحم بوده. ضمن اینکه زمین این ساختمان در قبل از انقلاب در حاشیه شهر ساخت و ساز شده و ظاهراً پدربزرگ ایشان به دولت بخشیده بود. ممنون.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تا اقدام قانونی و ابلاغ از دادگاه برای شما نیامده فعلاً تکلیفی ندارید. ایشان اگر مدعی حقی هستند باید از طریق دادگاه اقدام نمایند.