مشاوره حقوقی رایگان - اخذ کد یکتا

سلام
با توجه به اینکه من بالغ بر ده سال پروانه تایید صلاحیت از اداره استاندارد داشتم بعد از ده سال سابقه در آموزش و پرورش استخدام شدم و به عنوان کارمند محسوب شدم و پس از آن به صورت همزمان در دو شغل مشغول بودم در حال حاضر برای تمدید پروانه باید کد یکتا اخذ کنم ولی به دلیل کارمند بودنم موفق به اخذ کد یکتا نشدم آیا راهی برای اخذ کد یکتا در این حالت وجود دارد ؟ تشکر از پاسخگویی

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌بایست از ارگان مربوطه درخواست بدهید تا موضوع شما پیگیری شود و علت آن مشخص شود با توجه به آن علت می‌توان اقدام بعدی را انجام داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید