مشاوره حقوقی رایگان - دهک بندی یارانه

سلام بنده چندین ماه پیش نگاه کردم دهک7بودم والان نگاه کردم دهک9هستم درصورتی که نه حساب بانکی نه ماشینی نه ملک واملاکی هیچ چیزی ندارم و به نام من نیست اجاره خونه ومغازه هم میدهم،مغازه ساندویچی دارم که هنوزجوازکسب نگرفتم دوسالم میشه اظهارنامه مالیاتی پرکردم که مالیاتی به من تعلق نگرفته،فقط کارتخوان هست که میدونم به خاطر همون هست. باید چطوری و کجا برم وچیکارکنم که بتونم ثابت کنم؟ آخه شغل ما که همش سود نیست،ممنون میشم ازشما ومجموعه تون اگه راهنماییم کن باسپاس

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طرف سازمان هدفمندی یارانه‌ها اعتراض نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سایت اعتراض خود را پیگیری کنید