مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در پرداخت اجاره بها

با سلام ، آبان ماه آپارتمانی داشتم که به خانمی اجاره دادم که البته در بنگاه به نام پسرش آپارتمان را اجاره کرده . ایشان متاسفانه علاوه بر بی ادبی مبلغ 500 هزارتومان از پول پیش رو هم برای من واریز نکردند واز موقعی که ساکن شدن فقط یک ماه کرایه دادند و الان مدت 3 ماهه که کرایه نمیدهند و من چون خودم مستاجر هستم در بنگاه به ایشان تاکید کردم که کرایه را به موقع واریز کنند که ایشان گویا توجهی ندارند .البته در قرارداد با ایشان نوشته شده که به میزان هر روزی که کرایه ایشان عقب بیوفتد روزانه مبلغ 200 هزارتومان باید جریمه بدهند .ولی کلا هیچ عکس العملی ندارند و پرداختی انجام نمیدهند . لطفا راهنمایی بفرمایید من چکار باید انجام بدهم .ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به علت عدم پرداخت اجاره دا‌دخواست تخلیه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در اینجا قرارداد دارید خب می‌توانید مطابق قرارداد خود برای تخلیه اقدام نمایید و وجه التزام را نیز مطالبه کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بسته به شرایط قرارداد میتوانید اقدام کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا باید اظهارنامه ارسال کنید و سپس می توانید به استناد عدم پرداخت اجاره بها قرارداد اجاره را فسخ کنید و دادخواست تخلیه بدهید.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اول اظهارنامه بدهین
بعد دادخواست مطالبه وجه و وجه التزام