مشاوره حقوقی رایگان - چطور متوجه بشم كه سند خودرويی كه مالكيت ان با من بوده منتقل شده است

سال 95 خودرويی را فروختم و وكالت فروش دادم به يه نفر كه ميگفت برای برادرم در شهرستان ماشين را ميخام مبلغ ماشين با كسر هزينه سند و 200 هزار تومان بابت روز انتقال در محضر به من پرداخت كرد ولي متاسفانه با توجه به اينكه ايشون دلال بودن از پاسخ دادن به من طفره رفت و حدود دو سال بعد يه نفر با من تماس گرفت كه ميشه براي من سند بزنيد من گفتم يه مقدار از پولم و يه سري مدارك تو ماشين بودن كه خريدار بايد تحويل ميداد سپس از دفترخانه تهران كه وكالت تعويض پلاك داده بودم زنگ زدن گفتم با خريدار حساب و كتاب دارم چند روز بعد از مشهد يه دفتر خونه اي زنگ زدن گفتن ما ميتونيم بدون حضور شما سند منتقل كنيم من اجازه ندادم ولي گفتن ميشه
سوال:چطور متوجه بشم كه سند منتقل شده است يا نه؟
ايا سامانه اي هست كه بشه استعلام گرفت

پاسخ ها :

اطلاع از انتقال سند خودرو انتقال سند خودرو بدون حضور صاحب سند انتقال سند خودرو سند خودرو خرید و فروش خودرو خودرو سند