مشاوره حقوقی رایگان - پرونده کلاهبرداری اینترنتی

باسلام. از شخصی بابت کلاهبرداری اینترنتی شکایت کردم و پرینت حساب واریز وجه و پیامک های بین طرفین و همچنین آگهی و شماره تلفن آگهی را ضمیمه پرونده به دادگاه ارائه کردم. حال شخصی که پول به حسابش واریز کردم را قرار منع تعقیب زدند و یک نفر دیگر را که من از ایشان اطلاعی نداشتم به دلیل این که خط تلفن به نام او بوده برای ادامه پیگیری از سوی دادگاه معرفی نمودند. اعتراضی هم به رای اولیه نکردم به این امید که شایدبتوانم از شخص جدید پولم را دریافت کنم. متاسفانه در جلسه بعدی دادگاه که حاضر شدم متهمی حضور نداشت .قاضی هم به دایی من می گفت چون خودم در این پرونده اشتباه کردم و سرم کلاه رفته به عبارتی طمع کردم، دادگاه مسئول نیست و نمی‌توانند همه ارگان ها رو بسیج کنند تا متهم را پیداکنند. ادله ایشون در رابطه با قرار منع تعقیب شخص اول با این که پول به حساب شخصی ایشان واریز شده بود این بود که نتوانسته بودند تشخیص دهند که آگهی از طرف او بوده است یا خیر. حال با گذشت مدت اعتراض آیا بازهم میتوانم اعراض بکنم. یا صبر کنم ببین رای بعدی برای شخص ثالث چه می‌شود.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند برسی بیشتر است درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید