مشاوره حقوقی رایگان - ارسال پرونده

باسلام و احترام در پرونده کلاهبرداری اینترنتی متهم هستم پرونده در شعبه 7 جرایم ثبت شد بعد از گذشت تقریبا 11 ماه وقت نظارت و عدم دریافت هرگونه ابلاغ حضور دیروز پرونده کلا مختومه شده و پیام زده نسبت به شکایت ..... علیه ...... ارسال پرونده به شعبه دیگر در قسمت موضوع هم فاقد موضوع فعال میباشد در ضمن سابق بر این پرونده هیچ گونه شکایتی نداشتم

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

اگر مراجعه نکردید شاید قرار جلب به دادرسی صادر شده باشد و بهتره برای اینکه اطمینان حاصل نمایید به شعبه مراجعه نمایید