مشاوره حقوقی رایگان - ترک تحصیل

سلام دختری 18 هستم،تمام این 18 سال مهرو محبتی از طرف پدرم ندیدم،همیشه دعوا و کتک کاری و تهدید بوده تو خونه،همین دیشب چاقو به دست میخواست من و خواهر و داداش 2 سالمو بکشه،دیوانه ای بس نیست من یواشکی زنگ زدم پلیس،پلیس هم که اومد پیش اون همه چیزو انکار کرد و منم از ترس جونم نتونستم حرفی بزنم،3 ماه مونده به کنکورم منو تهدید به ترک تحصیل میکنه و اجازه درس خوندن و مدرسه رفتن بهم نمیده،راهی هست که بتونم پیگیری کنم تا نتونه کاری کنه،مثلا از طریق مدرسه و یا شکایت راهی هستش بتونم از ترک تحصیل کردنم جلوگیری کنم سنم هم 18 سال رو گذشته

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

بله. میتوانید با 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تحصیل از حقوق اساسی و اولیه شماست که در قانون اساسی آمده و پدر شما نمی تواند شما را از تحصیل منع کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام دخترم ، خدا به شما و خواهر و برادرت کمک کند
اما پیشنهاد می کنم که اول ریشه بیماری عصبی ایشان را پیدا کنید و در جهت درمان وی اقدام کنید.
دوم زنگ بزنید به 123 اورژانس اجتماعی بهزیستی اگر کمک نکردند حضوری برید بهزیستی
و اگه وسعتون می رسد راضیش کنید به یک روانشناس و یا روانپزشک مراجعه کند
سعی کنید اعصابش را خراب نکنید رعایت حالش را بکنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می‌شود فعلاً این مدت باقیمانده به کنکور را در منزل بوده و درس خود را بخوانید انشالله وارد پروسه دانشگاه بشوید همه چی متفاوت خواهد شداما در صورت خروج از منزل زمانی که شخص 18 سال داشته باشد می‌تواند مستقل زندگی کند و بابت آزار و اذیت‌ها می‌توانید شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با اورژانس اجتماعی 123 تماس حاصل نمایید و از طرفی امکان پیگیری از طریق دادسرای پیشگیری از وقوع جرم نیز وجود دارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید چنانچه 18 سال تمام هستید می توانید مستقل زندگی نماییدبهتر است از یک مشاوره روانشناس بهره مند گردند

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

ببین مشکلش چیه اونو رفع کنید هر کاری بکنی باز هم پدرته ...به نظرم با یک روان شناس تلفنی صحبت کن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید