مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری غیر مجاز

سوال: بنده در سال 94 یک واحد مسکونی از یک مجتمع مسکونی 8 واحدی را خریداری کردم. مالک قبلی بنده در سال 90 با سایر مالکین رضایت نامه ای مبنی بر تغییر کاربری سایر واحدها از واحد مسکونی به تجاری داده بودند. در سال 95 واحد همکف اقدام به فروش واحد خود به شخص دیگری کردند و این شخص جدید بدون مراجعه با مالکین جدید و تنها با استناد به رضایت نامه قبلی اقدام به تجاری کردن واحد مسکونی خود از طریق شهرداری کرده است. آیا امکان شکایت از این فرد در مراجعه قانونی یا شهرداری وجود دارد یا خیر؟ با تشکر

پاسخ ها :

حبیبه خالقی ماهانی

سرکار خانم حبیبه خالقی ماهانی :

خیر،در صورتیکه تمامی مالکین ساختمان در سال 90 رضایت نامه را امضا کرده باشند با توجه به اینکه شما یکی از واحدها را خریداری کرده اید،جانشین انها شده اید، و مانند این است که خود شما رضایت داده اید. لذا امکان شکایت و مراجعه به شهرداری وجود ندارد.