مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی در پرونده طلاق

سلام من برای اینکه راحت طلاق بگیرم اقرار کردم دوشیزه نیستم و رای طلاق من بر همین اساس صادر شد ولی فقط تست بارداری از دادگاه برای من فرستادن چند روز پیش هم گواهی صدور قطعیت رای رو گرفتم چی کار کنم که به پزشکی قانونی برای اثبات باکرگی معرفی بشوم ؟آیا باید اعاده دادرسی به دادگاه بفرستم و اینکه زمان اعاده دادرسی از تاریخ گواهی قطعیت رای شروع میشه تا 20 روز؟
و اینکه اعاده دادرسی فرایندش طولانی هست؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اعاده دادرسی
برای اصلاح رای و معرفی به پزشکی قانونی
بلی بیست روز است
خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که اعاده دادرسی شامل حال شما نخواهد شد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با این شرایط خیر اعاده دادرسی موثر نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به نظر شرایط اعاده دادرسی فراهم نیست از طریق همان شعبه حضورا پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه دادگاه موضوع را پیگیری کنید